Timanttisalonki löytyy nyt myös Instagramista!

Blogi on ottanut ison harppauksen sosiaalisen median kanssa, ja Timanttisalonki löytyy nyt myös Instagramista! Blogi päivittyy jatkossakin suomeksi, mutta instaan tulee sisältöä englanniksi ja suomeksi. Luvassa on tuttuun tapaan ajankohtaisia päivityksiä, tietoiskuja, tiaroja ja tyyliä, fiilistelyä vuosien varrelta sekä tietysti linkit tuoreisiin postauksiin. Tervetuloa siis seuraamaan @timanttisalonki!

Screenshot_20191124_073414.jpg

Enter a caption

Kuninkaallisharrastuksen kieli on somessa pääosin englanti, ja olen jo pitkään halunnut ”laajentaa reviiriäni” jotenkin luontevasti. En pystyisi mitenkään kirjoittamaan pitkiä blogipostauksia täällä kahdella kielellä, en kerkeä kirjoittamaan nytkään niin paljon kuin haluaisin. Lisäksi haluan pitää suomen kielen selvästi etusijalla täällä. Joten ig:stä tulee nyt Timanttisalongin someperheen kansainvälinen osa, eräänlainen miniblogi.

Kannattaa siis laittaa myös insta seurantaan! Blogin joulukalenterikin alkaa viikon päästä, ja voipi olla, että jotain jouluarvontaakin on tulossa lähiviikkoina! 😉

Blogi löytyy nyt siis Facebookista, Instagramista ja Twitteristä nimellä Timanttisalonki. Näihin kanaviin postaan postauslinkkien lisäksi myös muuta sisältöä. Jos haluat vain ilmoituksen uusista postauksista, voit seurata blogia WordPressin lisäksi esimerkiksi sähköpostilistan kautta – löydät sen blogin etusivun sivupalkista.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s