Cambridgen prinssi Louis kaksi vuotta!

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kuopus prinssi Louis täyttää tänään 2 vuotta, paljon onnea pikkuprinssille! Juhlan kunniaksi herttuapari on julkaissut uusia kuvia, joissa Louis on päässyt sormivärien makuun. Pikkuinen on kyllä kasvanut ihan hirveästi – onko siitä muka kaksi vuotta, kun odottelimme ensinäyttäytymistä Lindo-siiven edustalla? 😀

Kertokaapas nyt kaikki tarkkanäköiset, että kenen näköinen Louis on sinusta? Joissain kuvissa (esimerkiksi tämän postauksen toinen kuva) Louis näyttää ihan isoveljeltään prinssi Georgelta, mutta muuten olen kyllä tosi huono arvioimaan tällaisia. Joskus olen nähnyt kommentteja, että Louis’ssa olisi isosetänsä prinssi Andrew’n näköä, mutta en oikein tiedä. Mitä te muut näette? 😀

wp-1587627085887.jpg

wp-1587627085892.jpg

wp-1587627085865.jpg

wp-1587627085896.jpg

Hauskat kuvat ovat jälleen herttuatar Catherinen ottamia, ja Kate on kyllä mainio kuvaaja! Mukavaa, että Cambridget ovat selvästi alkaneet käyttää enemmän mielikuvitusta ja luovuutta toiminnassaan, ja se näkyy myös perheen viime vuosina jakamissa kuvissa. Tämä on ehdottomasti positiivinen muutos, ja toivon draivin pysyvän päällä jatkossakin!

7 kommenttia artikkeliin ”Cambridgen prinssi Louis kaksi vuotta!

 1. Hauskat kuvat vekkulista nassikasta!
  Todellakin näyttää isoveljeltään, joka minusta muistuttaa kovin äitinsä isää, vaikken tietenkään esim. lapsuudenkuvia hänestä ole nähnyt.
  Charlotte on niin isäisänäitinsä kopio, ainakin niissä ilmeissä ja kuvissa, mitä meille on ollut tarjolla.
  Louis on jotenkin sekoitus kaikkia, mutta melko paljon Andrewn näköä hänessä on.
  Lapset saattavat olla ensin jommankumman vanhempansa näköisiä ja aikuisiällä muuttua toisen näköiseksi. Näin on käynyt minulle, ensin muistutin isääni ja nyt viimeiset vuosikymmeneni olen kuin äitini.
  Saapa nähdä vuoden kuluttua, kuka näistäkin kolmesta ketäkin muistuttaa.
  Ihanaa, kun on tällaisia iloisen värikkäitä kuvia, missä lapsi saa olla omassa elementissään!

  • Charlotte näyttää Elisabetin lisäksi myös paljon Williamilta. Jollain vierailulla oli esillä vanha kuva Williamista lapsena, ja hän luuli hetken itsekin että kuvassa on Charlotte.

   Aika tosiaan näyttää, miten ulkonäkö muuttuu. Voisiko Louis’n tapauksessa kampaus muistuttaa Andrew’sta erityisesti?

 2. Paljon onnea Louis! Muistan niin hyvin kun katsoin jotain livestreamia Lindo Wingin edustalta silloin kaksi vuotta sitten 🙂 Ihanan iloiset ja rennot kuvat, todellakin toivon että jatkuu samaan malliin myös tulevaisuudessa! Minusta Louis näyttää aika paljon Mike Middletonilta, Charlotte puolestaan on mini-Elisabet ja George aika hyvä sekoitus äitiään ja isäänsä. Vaikka pienet tietysti muuttuu koko ajan.

  • Joo, sen livestreamin muistan hyvin! 😄 Tuossa kommentoinkin jo ylempää, että Charlotte näyttää Elisabetin lisäksi myös paljon Williamilta. Kiinnostavaa, miten se ulkonäkö muuttuu vuosien myötä. 😊

 3. Minun mielestäni etenkin tuossa kolmannessa kuvassa on samaa näköä prinssi Edwardin kanssa.

  • Voi hyvin olla 😊 Mä oon niin huono erottamaan kenessä on kenenkin näköä, muuta kuin että toinen kuva voisi olla yhtä hyvin prinssi Georgesta samanikäisenä eikä kukaan huomaisi eroa 😄

Jätä kommentti