Luukku #9

Luukku 9 – pieni tiara

Joulukalenteri ei tänä vuonna keskity koruihin, mutta täytyyhän tänne silti ympätä mukaan vähän säihkettä! Jos kerran kuvitellaan elämää kuninkaallisena, niin tässä on meille yksi oleellinen osa. 😀 Tänään vuorossa siis pienen tiaran valinta.

Uskon näiden olevan melko tuttuja kaikille, joten en lähde nyt kertaamaan tiarojen historiaa. Pidetään homma yksinkertaisena, koska vaihtoehtoja on niin monta. Voit jälleen äänestää yhteensä kolmea eri tiaraa. (Saatan ehkä ottaa lopputulokseen mukaan useamman kuin yhden.)

 1. Prinsessa Märtha Louisen vehnäntähkätiara

Embed from Getty Images

2. Belgian Wolfers-tiara

Embed from Getty Images

3. Alankomaiden timanttipantatiara

Embed from Getty Images

4. Prinsessa Annen meanderitiara

Embed from Getty Images

5. Perintösuurherttuatar Stéphanien suvun Lannoy-tiara

Embed from Getty Images

6. Prinsessa Sofian häälahjatiara

Embed from Getty Images

7. Cartierin Halo-tiara

Embed from Getty Images

8. Belgian kuningatar Elisabethin timanttipanta

Embed from Getty Images

9. Luxemburgin sitriini- ja helmipanta

Embed from Getty Images

10. Kruununprinsessa Mette-Maritin päivänkakkaratiara

Embed from Getty Images

15 kommenttia artikkeliin ”Luukku #9

 1. Alankomaiden Timanttipanta ja Mette-Maritin Päivänkakkaratiara olivat itselle selviä valintoja, mutta sitten yritinkin olla käytännöllinen hovini kannalta, ja sen sijaan että olisin valinnut kolmannenkin pannan, niin päädyin Wolfersiin, jotta saan myös hieman vaihtelua, vaikken ihan kauheasti tykkää tuon mallisista pienistä tiaroista. Mutta hovin parasta on ajateltava! 🤣

  • Mäkään en oikeen tykkää sellaista ihan pienistä tiaroista, mutta Wolfers on kyllä kaunis! Välillä pikkutiarat on sellasia ihme kiekuroita, mutta Wolfersissa on mukavan kauniin simppeli design.

 2. Kaikki muut kelpaavat paitsi tuo Sofian oma. En vaan lämpene sille.
  Istuin tässä aamukahvilla tukka sekaisin ja mietin mikä olisi kiva aamutiara. Valitsin sitten Märtha Louisen tähkät ja Luxenbourgin sitriinit sekä tuon Maximan timanttipannan vaikka se ei aamukäyttöön sovikaan.

  • Kaikki tiarat sopivat aamupalapöytään, kun vain päättää niin 😉 Hyvät valinnat sulla! Sitriinipanta on mukavan erilainen ja oikein stailattuna tosi kaunis!

 3. Äänestin vain yhtä, Hollannin timanttipantaa. Se jättää nuo muut niin varjoonsa etten sitten keksinyt muita XD

 4. Mukavia uutisia, Tindallit odottaa kolmatta lasta! Leikkikaveri Eugenien & Jackin vauvalle 👶🏼

 5. Valitsin sitriinipannan, Annen meanderitiaran ja Alankomaiden timanttipannan. Sitriinipanta on suosikkini, keksin jo lukuisia eri asuyhdistelmiä moniin eri tilaisuuksiin. Nyt vaan pitäisi enää löytää se komea kruununprinssi. 😀

 6. Mun äänet meni nyt Belgiaan ja Alankomaihin: Belgian Wolfers ja kuningatar Elisabethin timanttipanta, sekä Alankomaiden timanttipanta. Tykkään erityisesti tuosta Elisabethin timanttipannan kokoshnik-muodosta. Harmi, että kyseistä tiaraa nähdään aika harvoin!

 7. Mä valitsen Alankomaiden timanttipannan, meanderitiaran ja Sofian häätiaran. Jälkimmäistä pystyy muuttamaan niin on helppo käyttää asuun kuin asuun 😀

Jätä kommentti