Prinsessa Beatrice on raskaana!

Iloisia uutisia, brittihovi on tänään tiedottanut prinsessa Beatricen ja Edoardo Mapelli Mozzin odottavan perheenlisäystä! Paljon onnea koko perheelle! ♥ Hovin mukaan vauvan odotetaan syntyvän syksyllä. Kuningatar Elisabetia on informoitu asiasta, ja parin perheet ovat iloisia uutisista.

Kyseessä on prinsessa Beatricen esikoinen ja Edoardon toinen lapsi. Edoardolla on ennestään vuonna 2016 syntynyt poika Christopher.

Brittihovissa on eletty viime vuosina samanlaista vauvabuumia kuin Ruotsissa muutama vuosi sitten. Tässä on kuitenkin nyt vielä Ruotsiakin kovempi tahti, sillä Beatricen ja Edon lapsi on jo peräti neljäs kuninkaallisen perheen vauva tänä vuonna!

Yorkin prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi hääpäivänään heinäkuussa 2020. Kuva: Benjamin Wheerel / The Royal Family

Prinsessa Eugenie ja Zara Tindall saivat nyt keväällä perheenlisäystä, minkä lisäksi prinssi Harryn perhe kasvaa lähiaikoina tyttärellä. Nyt kuulimme ilouutisia myös Beatricelta. Hauskaa, että molemmat Yorkin siskokset saavat esikoisensa samana vuonna. Beatrice ja Eugenie tiedetään läheisiksi, ja nyt he saavat jakaa myös äitiyden kokemuksia keskenään.

Kruununperimysjärjestyksessä Beatricen vauvalle on on luvassa todennäköisemmin 11. sija, niillä edellytyksillä, että Sussexien vauva syntyy normaalisti ja että kuningatar on vielä hengissä vauvan syntyessä. Lapsi on Yorkin herttua prinssi Andrew’n ja herttuatar Sarahin toinen lapsenlapsi, ja kuningatar Elisabetille kyseessä on jo peräti 12. lapsenlapsenlapsi.

Beatrice ja Edoardo menivät naimisiin viime kesänä Windsorissa.

Täytyykin laittaa hoviin onnittelukortti kuninkaallisen postiprojektin hengessä! 😀

PBrittihovin ilmoitus prinsessa Beatricen raskaudesta

2 kommenttia artikkeliin ”Prinsessa Beatrice on raskaana!

  1. Tosi ihana juttu, onnea Bea ja Edo! Saapa pikku August leikkikaverin 🙂 Varmaan kuningatar piristyy näistä vauvauutisista surun keskellä. Jännää taas arvailla nimeä, jos tulee tyttö niin olisiko nyt se meidän suosikki Margaret mukana 😀

Jätä kommentti