Kuninkaalliset perheet

Kuninkaalliset kiinnostavat myös Suomessa, ja aiheen pariin eksyy uusia lukijoita varsinkin suurten tapahtumien myötä. Kuninkaallisia on paljon, ja kaikki blogissa vilahtelevat nimet eivät välttämättä ole suurelle yleisölle kovin tuttuja.
Kuninkaalliset perheet -osion ideana on olla pikaopas, josta voi tarvittaessa käydä tarkistamassa, kuka olikaan kuka, ja miten eri maiden kuninkaalliset ovat pääpiirteissään sukua toisilleen. Keskityin kuningashuoneiden ydinjäseniin, ja jätin suosiolla pois kaukaisempia sukulaisia, ja sellaisia henkilöitä, joita ei blogissa juuri koskaan mainita. Myöskään elämäkertatiedot eivät ole täydelliset, olen maininnut etäisemmistä sukulaisista esimerkiksi avioliittotiedot lähinnä, jos niissä on jotain erikoista tai kiinnostavaa.
Tarkoitus on ajan myötä mahdollisesti kasvattaa listaa, ja koota siihen myös muita ex-kuninkaallisia kreikkalaisten lisäksi. Jos haluat kuulla lisää tai saada listalle jonkun tietyn kuninkaallisen perheen, voit jättää toiveen kommenteissa tai sähköpostiin timanttisalonkiblogi(a)gmail.com.
Embed from Getty Images
Kuninkaallisia toukokuussa 2017 Norjan kuningasparin 80-vuotisjuhlassa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s