Tietoa blogista

Hei ja tervetuloa Timanttisalonkiin! Tämä blogi seuraa eurooppalaisia kuningasperheitä ja esittelee monarkiaan liittyviä ilmiöitä ja asioita. Blogin takana on parikymppinen rouva, joka pitkän harkinnan jälkeen päätti kesällä 2016 alkaa kirjoittaa aiheesta asiallisella, mutta toivottavasti viihdyttävällä otteella. Kiinnostus kuninkaallisiin syntyi jo nuorempana historian tunneilla, ja kuningashuoneiden seuraaminen käy nykyisin jo harrastuksesta – blogi päivittyy säännöllisesti ja muutama kuninkaallinen livebongauskin on tullut tehtyä.
Monarkia ja kuninkaalliset ovat äärimmäisen mielenkiintoinen aihepiiri. Hoveihin kytkeytyy satoja vuosia historiaa, perinteitä, henkilöitä, politiikkaa, tyyliä ja tapoja, mutta samaan aikaan nykyaika on luonut kuninkaallisuudelle uusia sääntöjä ja vaatimuksia – ja toisaalta antanut myös mahdollisuuksia. Blogissa seurataan ajankohtaisia uutisia, pohditaan asioita ja henkilöitä myös hieman syvällisemmin, mutta ihastellaan myös tiaroja ja tyyliä. Tarkoituksena on viihdyttää ja olla informatiivinen. 🙂
Kysymyksiä, kommentteja, toiveita ja muuta palautetta voi lähettää kommenttipalstan lisäksi sähköpostilla osoitteeseen timanttisalonkiblogi@gmail.com. Keskustelu on enemmän kuin tervetullutta ja myös kriittinen saa olla, kunhan pysyy asialinjalla. Blogissa esitetyt mielipiteet ovat omiani. Spekulaatioita ei jätetä julkaisematta, mutta niitä ei esitetä faktoina.
Tykkäämällä Timanttisalongista Facebookissa pysyt entistä paremmin kärryillä! Facebookissa julkaistaan ajankohtaisia pikapäivityksiä ja saat linkit uusiin postauksiin etusivullesi.

In English:

Hello and welcome to my blog! I follow the royal families of Europe and report about them and everything related to monarchies, mainly in Finnish.
Every monarchy is different and has their own unique traditions and customs. It is interesting to see how they have adapted to the 21st century. Monarchy is a wide subject and there is so much to discover!