Tietoa blogista

Hei ja tervetuloa Timanttisalonkiin! Tämä blogi seuraa eurooppalaisia kuningasperheitä ja esittelee monarkiaan liittyviä ilmiöitä ja asioita. Blogin takana on parikymppinen oman elämänsä prinsessa, joka pitkän harkinnan jälkeen päätti alkaa kirjoittaa rakkaasta aihepiiristä. Kiinnostus kuninkaallisiin syntyi nuorena historian tunneilla ja on vain voimistunut vuosien varrella.
Monarkia ja kuninkaalliset ovat äärimmäisen mielenkiintoinen aihepiiri. Kuninkaallisuuteen kytkeytyy satoja vuosia historiaa, perinteitä, henkilöitä, politiikkaa, tyyliä, tapoja ja kehitystä. Blogissa seurataan ajankohtaisia uutisia, ihastellaan tyyliä ja tiaroja, mutta esitellään asioita ja henkilöitä myös syvällisemmin. Tarkoituksena on viihdyttää, ehkä jopa myös hieman sivistää. 🙂
Kysymyksiä, kommentteja, toiveita ja muuta voi lähettää kommenttipalstan lisäksi sähköpostilla osoitteeseen timanttisalonkiblogi@gmail.com. Keskustelu on enemmän kuin tervetullutta ja myös kriittinen saa olla, kunhan pysyy asialinjalla.
Tykkäämällä Timanttisalongista Facebookissa pysyt entistä paremmin kärryillä. Facebookissa julkaistaan ajankohtaisia pikapäivityksiä ja saat linkit uusiin postauksiin etusivullesi.

Huomautus tietolähteiden käytöstä:

Kaikissa postauksissa pyritään käyttämään luotettavia lähteitä, erityisesti ns. raportaaseissa ja historiapostauksissa. Kirjoituksissa mainitaan, jos esitetty väite on huhu tai sille ei ole löytynyt virallista vahvistusta. Spekulaatioita ei jätetä julkaisematta, mutta niitä ei esitetä kivenkovina faktoina. Postaukset sisältävät omia ajatuksiani.

In English:

Hello and welcome to my blog! I follow the royal families of Europe and report about them and everything related to monarchies, mainly in Finnish.
Every monarchy is different and has their own unique traditions and customs. It is interesting to see how they have adapted to the 21st century. Monarchy is a wide theme and there is so much to discover!