Tittelit, perinteet, historia

Askarruttavatko kuninkaalliset arvonimet ja muut perinteet? Oletko kiinnostunut kuninkaallisesta historiasta? Tälle sivulle on koottu näitä aiheita käsitteleviä postauksia.

Arvonimet

Perinteet

Kuninkaallinen historia

Kaikki historia ja perinteet -kategorian postaukset löytyvät täältä linkin takaa.

6 kommenttia artikkeliin ”Tittelit, perinteet, historia

 1. Hei taas! (Vastahan eilen ehdotin postausaihetta ja lisää pukkaa😅)

  Ehdottaisin jotakin koostepostausta tai vastaavaa kuninkaallisista vilkutuksista. Tapoja on yhtä monta kuin vilkuttajia ja ihan hauskaa voisi olla katsella erilaisia tapoja vilkuttaa. Muoti näyttää muuttuvan tälläkin saralla, vertaa esim. nuorta ja vanhempaa Elisabetia.
  Jos kiinnostaa, YouTubesta löytyy Gloucesterin herttua prinssi Richardin vanhempien häät. Morsiamella on kyllä todella omalaatuinen vilkutus! 😀

  • Laitan listalle! Aina saa ehdottaa ainakin. 😄 Monet omat ideatkin ovat jääneet välillä useiksi vuosiksi odottamaan sopivaa rakoa, jolloin olisi aikaa toteuttaa. Mutta nää vilkutukset on kieltämättä hauska idea!

 2. Hei!

  Nyt tuleekin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla xD

  Olen viime aikoina katsellut erityisesti brittikuninkaallisten kihlajaisvideoita, aiheeseen liittyen ehdottaisin koostetta juurikin näistä kihlajaisvideoista (joista sittemmin on tullut haastatteluja). Briteillä oli tapana laittaa oikein taustamusiikit kertojineen päivineen (esim. Kentin Alexandra ja Margaret)!

  Toisena koosteena ehdottaisin kuninkaallisia morsiuslapsia jollei niistä ole jo täällä blogissa puhuttu. Vaikka joitakin perustietoja: miksi ne ovat niin usein juuri lapsia? Miten pukukoodi määräytyy? Millä perusteella morsiuslapset valitaan?

  • Kiitos ideoista, laitan toivelistalle! Pahoittelut siitä, että toivelistan toteuttaminen etenee aika hitaasti. 😀 Tarkistan kyllä säännöllisesti, että mitä voisin lähiaikoina toteuttaa, mutta bloggaan täysin vapaa-ajalla, joten aika on toisinaan kortilla.

 3. Hei!

  Mikäli tämä on sun ja/tai lukijoiden makuun, ehdottaisin postausta tai linkkejä vähän kuninkaallisen historian karmivammista puolista, esim. haudankaivamiset tai kummitustarinat. Tuon voisi ajoittaa vaikka Halloweenin tietämille 👻

Jätä kommentti