Ensimmäisiä kuvia Luxemburgin prinssi Charlesista

Luxemburgin hovi on julkaissut tänään ensimmäiset viralliset kuvat sunnuntaina syntyneestä prinssi Charlesista! Pikkuprinssi nähtiin vilaukselta jo aiemmin, kun hovi julkaisi kuvia suurherttuaparista tervehtimässä lastenlastaan videopuhelun välityksellä, mutta nämä uudet kuvat ovat perinteisemmät vauvakuvat Charlesista vanhempiensa kanssa.

wp-1589359956636.jpg
Prinssi Charles vanhempiensa kanssa.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa Luxemburgin prinssi Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume on perintösuurherttua Guillaumen ja perintösuurherttuatar Stéphanien esikoinen, ja toisena maan kruununperimysjärjestyksessä. Hänestä odotetaan maan hallitsijaa isoisänsä suurherttua Henrin ja isänsä jälkeen. Pikkuinen on suurherttua Henrin ja suurherttuatar Maria Teresan viides lapsenlapsi. Voi että, miten suloinen pieni nyytti! <3

Selvyyden vuoksi olen muuten muuttanut blogin avainsanatunnisteita niin, että Britannian Charlesista puhuttaessa avainsana on jatkossa Walesin prinssi Charles, ja Luxemburgista puhuttaessa ihan vain prinssi Charles.

wp-1589359926544.jpg
wp-1589359926552.jpg
wp-1589359956624.jpg

Kuvat: Cour grand-ducale / Céline Maia-Studio

Päivitys: Hovi julkaisi lisää kuvia perheestä poistumassa sairaalasta. Guillaume kävi myös allekirjoittamassa poikansa syntymätodistuksen. Lisätyt kuvat: Cour grand-ducale / Sophie Margue.

4 kommenttia artikkeliin ”Ensimmäisiä kuvia Luxemburgin prinssi Charlesista

    • Tosi kauniita kuvia kyllä! 😊 Mun mielestä hovi on jakanut tosi kivasti materiaalia! En oikein tiennyt, mitä odottaa, joten olen todella positiivisesti yllätetty.

  1. Ihana pikkuinen prinssi Charles ja onnelliset vanhemmat.
    Äiti on kammattu ja meikattu sairaalasta poistuessa, mutta luonnontilassa kotona, hyvä niin ettei aina ole “lavastettuja” kuvia.
    Hello-lehdessä oli jo vauvan haalari esitelty. Siis prinssien tyyli-ikoni tässä.

  2. Ihanat kuvat. Poju on tosi söpö. Ja todella paljon onnea tällä sympaattiselle pariskunnalle. Katselin Youtubesta vähän aikaa sitte häävideota, oi oi kun ihania. Ja edeellenkin; Parta takas Guillaumelle! 😉

Jätä kommentti