Victoria ja Daniel 10 vuotta perjantaina – hovi julkaisi upeita kuvia!

Ruotsin kruununprinsessapari on jo pitkään ollut monen (eli lähes kaikkien, ainakin täällä blogiyhteisössä) kuninkaallisia seuraavan suosikkipari. Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin 10 vuoden takaiset häät olivat tämän sukupolven THE Royal Wedding, joiden rakkaudentäyteinen tunnelma sulatti varmasti kyynisimmänkin katsojan. Tänä perjantaina pari juhliikin jo 10-vuotishääpäiväänsä. <3

Inför Kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag har fotografen Elisabeth Toll fotograferat Kronprinsessan och Prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga.

Koronan takia kuninkaallisten parissa on edelleen hiljaista, jo hoveissakin alkaa pikkuhiljaa kesälomakausi. Olin ajatellut ottaa hääpäivästä kaiken irti, ja olen valmistellut tälle viikolle ohjelmaa sekä blogiin että Instagramiin – nyt viimeistään on aika alkaa seurata blogia instassa, sillä perinteeksi muuttunut perjantaiäänestys on laajentunut kuninkaallisten miesten tyyliä puivaan maanantaiäänestykseen! 😀

Myös hovi huomioi merkkipäivän, ja tänään julkaistiin vino pino upeita uusia potretteja pariskunnasta! Hovi avasi myös oman teemasivun hääpäivän kunniaksi; sivulta löytyy tietoa pariskunnasta sekä heidän edustustöistään ja heille erityisen läheisistä aiheista. Sivulle on myös koottu nämä nyt julkaistut uudet potretit sekä tietysti tiivistelmä itse häistä.

Hovi kerää sivulla myös kansalaisten muistoja häistä, joten sinne vain halukkaat kertomaan! Parhaat kertomukset julkaistaan hovin somekanavilla. Itse teemasivu on valitettavasti vain ruotsiksi, mutta muistoja sopii varmasti kirjoittaa myös englanniksi.

Inför Kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag har fotografen Elisabeth Toll fotograferat Kronprinsessan och Prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga.

Inför Kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag har fotografen Elisabeth Toll fotograferat Kronprinsessan och Prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga.

Tällä kertaa kameran takana on ollut valokuvaaja Elisabeth Toll, ja uusissa kuvissa on mielestäni todella kaunis tyyli! Kuvat on otettu Hagan puistossa sijaitsevassa Kustaa III:n paviljongissa. Vuosina 1787-89 rakennettu paviljonki edustaa kustavilaista uusklassismia, ja se on vain kivenheiton päässä kruununprinsessaperheen kodista Hagan linnasta.

Paviljonki on yksi Ruotsin kuninkaallisista innoista, ja kaunis rakennus on ainakin osan vuodesta auki yleisölle. Kuvissa näkyvät paviljongin peilisali (iltapukukuvat) ja ruokasali (siviilivaatteet).

Inför Kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag har fotografen Elisabeth Toll fotograferat Kronprinsessan och Prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga.

Medän iloksemme potretteihin sisältyy eri asuja ja eri tiaroja, sekä jotain todella harvinaista: Victorialla on hiukset auki osassa kuvista!! 😀 Huomatkaa myös kaunis Elie Saabin puuterinroosa iltapuku, joka muistetaan alun perin Victorian ja Danielin hääpäivää edeltäneeltä illalta! Pitsisen röyhelöiseen pukuun sopii mainiosti yhtä romanttinen Connaught-tiara.

Kaikkien kuvien oikeudet: Elisabeth Toll / Kungliga Hovstaterna

Inför Kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag har fotografen Elisabeth Toll fotograferat Kronprinsessan och Prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga.

Inför Kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag har fotografen Elisabeth Toll fotograferat Kronprinsessan och Prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga.

Inför Kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag har fotografen Elisabeth Toll fotograferat Kronprinsessan och Prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga.

Inför Kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag har fotografen Elisabeth Toll fotograferat Kronprinsessan och Prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga.

Viimeisessä kuvassa Victorialla on oma suosikkitiaransa Baden Fringe sekä perheen valtavat mutta niin ihanat epolettikorvakorut. Nämä korvakorut olivat häiden aattona Elie Saabin puvun kaverina. Leninki on H&M:n Conscious-mallistosta. Prinssi Daniel on aina yhtä tyylikäs frakissa/puvussa ja kunniamerkeissä!

Upeita kuvia siis, ja ilahduttavan monta! Ruotsin hovin tuntien uskoisin, että viikon aikan julkaistaan ehkä uusi perhepotretti myös pariskunnasta myö lasten kanssa. Hääpäiväviikko jatkuu blogissa ja instassa myöhemmin, joten pysykää kuulolla! 🙂

 

3 kommenttia artikkeliin ”Victoria ja Daniel 10 vuotta perjantaina – hovi julkaisi upeita kuvia!

  1. Jes, mahtavaa että hääaiheisia postauksia tulossa! Meinasin nimittäin tulla esittämään toiveen, että ehtisitkö tehdä jotain postausta 10v hääpäivän kunniaksi 😀 Mutta nämä kuvat on aivan upeita!! Toivoinkin, että hääpäivän kunniaksi julkaistaisiin potretti pariskunnasta “täydessä tällingissä”, mutta Victoria ja Daniel ylittivät kaikki odotukset. Victoria näyttää hehkuvalta hiukset auki tuo Elie Saabin puku yllään ja varmasti yksi Connaughtin parhaista esiitymisistä. Upea pari kertakaikkiaan ❤ Ehkäpä tulee perjantaina vielä joku rennompi kuva, samantyylinen kuin viime vuonna julkaistiin 10v kihlajaispäivän kunniaksi.

    • Ei tällasta tilaisuutta voi jättää väliin blogissa! 😄

      Ajatella, että kaikilla hoveilla ei ole mitään tällaisia potretteja, ainakaan yleisön saatavissa. Ruotsi hoitaa tämänkin asian mukavan yleisöystävällisesti. Kansaa vartenhan he ovat olemassa.

      Toivotaan, että tulee vielä joku rennompi kuva! Juuri tuli toki se perhepotretti kansallispuvuissa, mutta ehkä joku tavallisissa vaatteissa 😊

  2. Sivustolla the court jewellery on kuvia Wictorian uudesta modernista hiuskoristeesta. Hyvin Wictorian tyylinen, syksyn lehtiä kevyt koriste. Toivottavasti nähdään toistekin.

Jätä kommentti