Synttäriarvonta on päättynyt, meillä on voittaja!

*Blogiyhteistyö Docendo-kustantamon kanssa*

Synttäriarvonta on päättynyt ja onnetar on jälleen puhunut! Kiitos kaikille osallistujille, oli hauska kuulla teidän suosikkipostauksia blogin nelivuotisen historian varrelta! Edelleen yritän parhaani mukaan tasapainoilla eri aihealueiden välillä, kun toisia kiinnostaa tiarat ja tyyli, toisia taas historia ja muut asiat.

Arvonnan palkintohan oli Satu Jaatisen keväällä ilmestynyt uutuuskirja Kuninkaallisessa seurassa – rojalistin käsikirja. Onnetar suosi tällä kertaa Roosaa. Paljon onnea Roosa, tarkistathan sähköpostisi!

Kiitos vielä kaikille teille ja Docendo-kustantamolle palkinnosta! Timanttisalonki jatkaa tästä toivon mukaan vielä monta vuotta. Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille! <3

wp-1593641761836.jpg

Kuva: Timanttisalonki

3 kommenttia artikkeliin ”Synttäriarvonta on päättynyt, meillä on voittaja!

  1. Katsoin että tuo kirja löytyy kirjastostakin. Täällä on kymmenkunta kirjastoa kimpassa josta voi lainata toistensa aineistoa ilman maksuja. Nyt en ehdi lukemaan mutta otetaanpa teini-ikään iloksi tämä kirja.

Jätä kommentti