Timanttisalongin kuninkaallinen joulukalenteri tulee taas!

Joulukuu on kuulkaas ihan nurkan takana, ja sehän tarkoittaa, että Timanttisalongin kuninkaallinen joulukalenteri alkaa jälleen reilun viikon päästä! Nyt jo kolmatta kertaa pyörivä kalenteri on aina ollut todella hauska projekti, ja odotan innolla millaisen vastaanoton tämän vuoden kalenteri saa.

Edellisten kalenterien teema liittyi koruihin, mutta nyt vaihdamme aihetta täysin. Tämänvuotisessa interaktiivisessa joulukalenterissa tarkastellaan hovien kuninkaallista maailmaa teemalla “unelmien hovi”. Jokaisessa luukussa on siis oma aiheensa, joka kytkeytyy hovien perinteisiin ja historiaan, kuninkaallisten elämänvaiheisiin ja henkilöhistoriaan sekä erilaisiin kuninkaallisiin ilmiöihin. Mukaan mahtuu aina myös vähän kimallusta ja tyyliä! 😉

Te lukijat saatte joka päivä äänestää omaa suosikkivaihtoehtoanne päivän aiheesta, ja kalenterin lopputuloksena meille selviää, miltä näyttäisi ja miten toimisi meidän suomalaisten kuninkaallisharrastajien valitsema ihanteellinen kuninkaallinen hovi!

Kirjallinen selitys ei ehkä tee oikeutta idealle, mutta jutun juju valkenee nopeasti, kunhan kalenteri lähtee kuunvaihteessa rullaamaan! Ajatus on vähän höpsö, mutta eipä tätä harrastusta muutenkaan voi ottaa liian vakavasti! 😀

Reilun viikon päästä aloitetaan!

9 kommenttia artikkeliin ”Timanttisalongin kuninkaallinen joulukalenteri tulee taas!

 1. Kuulostaa todella kivalta! Mutta mitä ihmettä, onko joulukuun alkuun enää vain vähän reilu viikko, iiks!

 2. Kuulostaapa hauskalta!
  Kun olen oikein stressaantunut, enkä saa ajatuksiani rauhoitettua, yksi ajstusleikeistäni on miettiä, jos olisin kuninkaallinen ja saisin valita itselleni tiarakokoelman, millainen se olisi. Ja sitten alan vaihtelemaan sääntöjä: jos se siinä olisi 4 tiaraa tai jos saisin valita yhden tiaran eri maiden kuningashuoneilta jne…

 3. HEI
  ONKO VIIME VUOTINEN JOULUKALENTERI, JOKA ON KÄSITELLYT KORUJA VIELÄ TALLESSA JOSSAIN?
  OLISI MIELENKIINTOISTA LUKEA SITÄ.

  • Moikka! Molemmat aikaisemmat kalenterit ovat vielä luettavissa blogissa. Blogin sivupalkista löytyy “Arkistot”, joista voi sitten mennä selaamaan joulukuuta 2019 ja 2018. Kumpikin käsittelee siis koruja, mutta 2018 oli vähän yleisempi ja laajempi teema, kun taas 2019 aiheena oli oudot ja kummalliset tiarat. 😀

 4. Minä olen valvonut monta yötä selkäkivun kourissa ja silloin on tiarat ja muut timantit tuoneet apua. Youtubesta löytyy onneksi paljon unelmien aiheista.

Jätä kommentti