Uusia blogikuvioita Seuran kanssa!

Jännittäviä blogiuutisia, jotka voin viimein paljastaa! 🤩 Nyt on käynyt niin, että Timanttisalonki on saanut “sisarblogin”! Seura-lehden sivuilla on tänään julkaistu uusi Kuninkaallista elämää -blogi, jonka bloggaajana allekirjoittaneella on kunnia toimia!

Seuralla on vakiintunut paikka suomalaisen kuninkaallisuutisoinnin kentällä. Kuva: Timanttisalonki

Tätä on puuhattu kulisseissa noin kuukauden ajan, ja ihanaa päästä viimein kertomaan uutiset teille! Kuten uuden blogin nimestä voi arvata, Kuninkaallista elämää kommentoi kuninkaallisen maailman tapahtumia. Postauksia ilmestyy Seura.fi:ssä kerran viikossa, ja ne ovat maksutta kaikkien luettavissa. Tulen jakamaan linkit niihin myös Timanttisalongin somekanavissa, ja salongin sivupalkkiin tulee myös nappula, josta pääsee helposti Seuran puolelle.

Yhteistyö Otavamedian kanssa on lähtenyt oikein mukavasti käyntiin, ja olen tosi innoissani tästä askeleesta! Bloggaaminen on mulle edelleen sivutoiminen harrastus, mutta olen pohtinut jo pidemmän aikaa toiminnan kehittämistä ammattimaisempaan suuntaan. Laadukas bloggaaminen vie paljon aikaa, ja harrastuspohjalta toimiessa sitä aikaa ei vaan ole loputtomiin.

Seuran kanssa molempien osapuolten toiveet ja tarpeet kohtasivat. Kuninkaallista elämää on mulle sivutyö, eli saan sen kirjoittamisesta korvauksen, joka puolestaan mahdollistaa keskittymisen kuninkaallisiin laajemmin päivätyön ohessa. “Kaupallisuus” ei kuitenkaan näy Seura-blogissa mitenkään kummemmin, eli sisältö keskittyy jatkossakin asiaan eikä mainospostauksiin.

Timanttisalonki jatkaa olemassaoloaan, ja molemmissa blogeissa tulee olemaan uniikkia sisältöä. Seura.fi:ssä on vähän erilainen formaatti, joten molemmilla sivustoilla on paikkansa. Symbioosi hakee alkuun vähän muotoaan, mutta kuvio selkeytyy, kunhan uusi blogi lähtee rullaamaan kunnolla!

Uuden blogin myötä en todennäköisesti pysty postaamaan Timanttisalonkiin yhtä usein, mutta toisaalta nyt luettavaa on Seuran myötä tulossa joka tapauksessa säännöllisesti joka viikko.

Uudessa blogissa on jo kaksi postausta, joten ei muuta kuin lukemaan! Aloituspostauksessa pohdin suhdettani kuninkaallisiin ja tähän harrastukseen, ja toisessa postauksessa on juttua kuningatar Margareetan ja kuningatar Elisabetin yhtenäisyyksistä. Toivottavasti tykkäätte uudesta blogista! 😊

14 kommenttia artikkeliin ”Uusia blogikuvioita Seuran kanssa!

  1. Onnea uudesta blogista! Hienoa, että asiantuntemustasi arvostetaan Otavamedialla!

  2. ihan mahtavaa, onnittelut! Sinulla on kyllä niin mahtava tieto-taito kuninkaallisista ja kirjoitustapasi on selkeä, että on hyvä kun asiantunijuuttasi arvostetaan näkyvämminkin.

  3. Juuri äsken luin molemmat. Asiallisen mukavasti ja huumorilla kirjoitat, onnea tuleville harrastuksille ja töille!

  4. Wau, onnittelut! Kiva nähdä, mihin suuntaan kumpikin blogi menee. Ja hienoa saada lisää asiallista kuninkaallisiin liittyvää sisältöä klikkiotsikoiden sijaan.

    • Kiitos! Kumpikin blogi tosiaan alkuun varmaan vähän hakee paikkaansa. Mutta Seuran kanssa formaatissa on pieniä rajoituksia, ja esimerkiksi sinne ei oikein sovi kovin pitkät tekstit. Voisin kuvitella myös, että asu- ja tiarapostaukset jäävät Timanttisalonkiin.

  5. Hei,
    luin molemmat postaukset ja taisin jäädä koukkuun. Selkeää ja mielenkiintoista tekstiä kirjoitat. Odotan malttamattomasti seuraavia.

  6. Onpas hieno juttu! Täytyy ehdottomasti ottaa myös tuo Seuran blogi lukulistalle 😊

Jätä kommentti