Tervetuloa Timanttisalonkiin!

Hei kaikille! Ruudun takana kirjoittaa parikymppinen kuninkaallisharrastaja, joka monen vuoden pohdinnan jälkeen päätti viimein aloittaa aiheesta oman bloginsa. Innostuin aihepiiristä jo nuorena, historia oli suosikkiaineitani koko kouluaikani.
Timanttisalonki esittelee kuninkaallisen maailman eri puolia: henkilöitä, paikkoja, tapoja, historiaa, vaikutusta, tyyliä… Monarkia on yksi maailman kiehtovimpia ilmiöitä kaikessa perinteisyydessään, ja sen muuttumista ja sopeutumista nykyajan vaatimuksiin on mielenkiintoista seurata. Pyrin välillä myös kyseenalaistamaan asioita, vaikka olenkin. On mukavaa pohtia asioita monelta kantilta.

Tervetuloa seuraamaan Timanttisalonkia, toivottavasti viihdyt! 🙂

3 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa Timanttisalonkiin!

  1. Oi, mukana ollaan 🙂 ! Kuninkaallisten seuraaminen on kuulunut elämääni niin kauan kuin muistan. Ensimmäisiä lapsuuden lelujani oli muuten Prinsessa Diana -paperinukke ja Diana oli pienen tytön mielestä kauneinta & ihaninta mitä maailmassa oli olemassa.Nykyään suosikkini on ikätoverini Victoria (ja raskaana olemmekin olleet samanaikaisesti 😀 ). Ja historian kuninkaalliset käänteet kiinnostavat myös!

    Tykkää

    • Itse olen liian nuori muistaakseni Dianaa, mutta myöhemmin on tullut toki tutustuttua hänen elämäänsä 🙂 Voin kyllä kuvitella mikä innostus lapsilla silloin on ollut! Kuninkaallisissa ei kauheasti ole samanikäisiä kuin minä, kaikki ovat noin 10 vuotta jompaan kumpaan suuntaan 😀 Jos historia kiinnostaa, niin täytyy mainita että myöhemmin tällä viikolla postaan Venäjän Romanov-suvun tilanteesta vallankumouksen jälkeen!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s