Cambridgen prinsessa Charlotte tänään viisi vuotta!

Monet viime vuosien kuninkaalliset syntymät ovat sattuneet osumaan alkuvuoteen, joten keväisin saamme tasaiseen tahtiin uusia syntymäpäiväkuvia eri hovien pikkukuninkaallisista. Tänään viisivuotispäiväänsä juhlii Cambridgen prinsessa Charlotte – paljon onnea! <3 Juhlan kunniaksi prinssi William ja herttuatar Catherine jakoivat setin uusia kuvia tyttärestään. Perhe on ollut hiljattain pakkaamassa ja jakamassa ruokalähetyksiä eristyksissä oleville eläkeläisille, ja myös pikkuprinsessa on päässyt mukaan työn touhuun. Uudet kuvat ovat jälleen herttuatar Catherinen ottamia.

Charlotte 5v (2)

Prinsessa Charlotte Elizabeth Diana syntyi 2.5.2015 St. Maryn sairaalan Lindo-siivessä Lontoossa. Hän on prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen keskimmäinen lapsi ja ainut tytär, ja hän on tällä hetkellä kruununperimysjärjestyksessä neljäntenä isoisänsä, isänsä ja isoveljensä jälkeen. Charlotte on kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin viides lapsenlapsenlapsi.

Pari viikkoa sitten kysyin, keneltä Charlotten pikkuveli prinssi Louis teidän mielestä näyttää. Tällä kertaa ei tarvitse kysyä, sillä Charlotten yhdennäköisyys isäänsä prinssi Williamiin sekä isoisoäitiinsä kuningatar Elisabetiin on ilmeinen!

Charlotte 5 vuotta (4)

Prinsessa Charlotte 5 vuotta (5)

Prinsessa Charlotte 5 v

Charlotte 5 vuotta (3)

3 kommenttia artikkeliin ”Cambridgen prinsessa Charlotte tänään viisi vuotta!

  1. Onnea Charlotte! Kate on kyllä hyvä kuvaaja ja varmaan lapsillekin luontevinta poseerata kun oma äiti kameran takana 🙂 Kiva, kun ollaan viime aikoina nähty Cambridgejen lapsia niin paljon!

    • Jep, tällä vältetään sellainen koulukuvaus-tunnelma! 😀 Ja erityisen kivoja kaikki kuvat, joissa lapset puuhastelevat jotain tai ovat ulkona luonnossa. 🙂

  2. Hurjan suloinen tyttö! Ja todellakin kivasti kuvattu tekemässä jotain, ne istutaan liikkumatta hiljaa-kuvat tekevät lapsista ilmeettömiä, näissä kuvissa tulee aitoa pilkettä silmään ja hymyä!

Jätä kommentti