Rentoutunut prinssi Harry vieraili James Cordenin show’ssa

Hyväntuulinen ja rentoutunut prinssi Harry vieraili brittikoomikko James Cordenin The Late Late Show’n tuoreessa jaksossa! Suosittu talk show on tunnettu erityisesti Carpool Karaokestaan, jossa Corden ja julkkisvieras ajavat ympäri Los Angelesia ja jutustelun ohessa laulavat autossa. Prinssi Harry ei valitettavasti päässyt karaoketunnelmiin, mutta uskallan sanoa, että tämä 17 minuutin pätkä An Afternoon with Prince Harry & James Corden on jopa parempi! 😀

Prinssi Harry ja James ovat kavereita entuudestaan, joten kohtaaminen oli tuttavallinen ja lämminhenkinen. Pätkä oli oikeastaan tosi hauskaa katsottavaa! Kaksikko kiertelee Los Angelesia turistibussilla, vitsailee hyväntuulisesti ja keskustelee Harryn ja Meghanin uudesta elämästä. Video on saanut tätä kirjoittaessa jo 1,6 miljoonaa katselukertaa.

Herttuatar Meghan vilahtaa Harryn puhelimen ruudulla lyhyesti, mutta muuten jakso on kokonaan Harryn tähtihetki. Ja prinssi onkin tässä ihan parhaimmillaan: rentoutuneen ja ennen kaikkea onnellisen oloinen, hauska ja maanläheinen. Hän on Harry, jonka puheessa vilahtava isoäiti nyt vain sattuu olemaan kuningatar Elisabet.

En referoi koko pätkää tähän yksityiskohtaisesti, mutta keskustelun puheenaiheet liikkuvat uudessa elämässä ja hovin jättämisessä, isyydessä, arjessa ja hiukan myös perhesuhteissa. Jos englanti ei suju, niin esimerkiksi IL:n jutusta saa hyvän kuvan koko sisällöstä suomeksi.

Embed from Getty Images

Britanniassa saattoi muutamalla kuninkaallistoimittajalla mennä aamutee väärään kurkkuun, kun video ilmestyi Euroopan aikaa perjantaiaamuna nettiin. Lehdistä ja somesta voi taas lukea hyvin erilaisia mielipiteitä siitä, oliko tällainen esiintyminen sopivaa, voiko prinssi esiintyä näin rennosti jne. Henkilökohtaisesti pidän tätä hauskana ja harmittomana. Moderni ja jotenkin amerikkalaisen oloinen veto, mutta mitäpä sitten? He eivät edusta enää brittihovia.

Mikään sattumahan tämä esiintyminen ei kuitenkaan ole, sillä The Late Late Show’ta isännöivä kanava CBS on myös Sussexien ja Oprahin reilun viikon päästä lähetettävän haastattelun takana. Tämän voi siis katsoa olevan ennakkomateriaalia, jonka tehtävä on luoda hypeä ja kiinnostusta. Kuulostaa laskelmoivalta, mutta eiköhän tuo ole ihan PR:n perusteita.

Olen muuten miettinyt tulevaa Oprah-haastattelua. Luulen, että kyse on uuden kohdeyleisön löytämisestä. Tämänhetkisestä julkisuusarvostaan huolimatta Sussexien täytyy tulla tutummiksi amerikkalaisille ja ns. sementoida asemansa. Siitähän heidän minkä tahansa tulevaisuuden työnsä arvo riippuu entistä vahvemmin nyt, kun siitä on otettu virallinen osuus pois. Se ei tapahdu itsestään, ja he molemmat kyllä ymmärtävät sen. Julkisuus kuuluu heidän työhönsä ja asemaansa, olipa heillä HKK-etuliitettä tai ei. Toivon silti, että Oprah-haastis on suunniteltu hyvällä maulla.

En tiedä, miten muut tämän näkevät, mutta minusta Harry todella vaikuttaa jotenkin levolliselta tässä videossa. Mitenhän suuri isku se on kaikille niille, jotka ovat odottaneet Harryn “tulevan järkiinsä” ja toivoneet hänen palaavan Britanniaan, mieluiten ilman Meghania? En voi olla ajattelematta osan kritiikistä pohjautuvan siihen, että osan yleisöstä on vaikea käsittää Harry todella valinneen Britannian ja kuninkaallisen elämän sijaan vaimonsa ja poikansa sekä vapauden Yhdysvalloissa.

En kerkeä valitettavasti pureutumaan tähän sen enempää, mutta kuulen mielelläni teidän ajatuksianne! Mitä fiiliksiä video herätti?

8 kommenttia artikkeliin ”Rentoutunut prinssi Harry vieraili James Cordenin show’ssa

 1. Tämä oli hauska ja Harry niin hauska, rento, reipas ja vapautunut. Olen aina kuvitellut Harryn leikkisäksi vekkuliksi siinä, missä isoveljensä on rauhallinen ja perinteitä kunnioittava.
  Luin iltalehtien jutut ja toivoinkin , että näkisin kuvatun, nauroin itsekseni makeasti.
  Tässä Harry kertoo miksi halusi pois niistä ympyröistä, mitkä häntä ahdistivat ja masensivat ja peukut hänelle, että uskalsi toteuttaa muualle muuttonsa.
  Kiitos, kun jaoit tämän!

  • Harrya on tosiaan aina kuvailtu ihmisten kanssa luontevaksi ja karismaattiseksi. William on ollut varautuneempi ja ujompi jo lapsuudesta asti. Eivät nekään huonoja ominaisuuksia ole, mutta esimerkiksi juuri tässä esiintymisessä tulee hyvin ilmi se millaista tähtiainesta Harry on. Se on iso menetys kuninkaalliselle perheelle!

 2. Tämä oli ihana pätkä! Harry vaikutti todella rentoutuneelta ja leikkisältä ja itseäni hymyilytti useaan otteeseen. Totta puhuakseni katsoin tämän vielä työpäivän aikana ja jäin sen jälkeenkin vielä oikein miettimään että miten tämä olikin niin hyväntuulinen pätkä (kaikkien näiden koronauutisten keskellä). Toki varmasti hyvin käsikirjoitettu ja leikattu 17-minuuttinen mutta ei Harry kuitenkaan näyttelijä ole joten toivon että tässä oli edes osa aitoa Harrya 🙂

  • Joo, hyvä käsikirjoitus kyllä ja varmaan sekin, että Harry ja James ovat kavereita monen vuoden takaa. Tuollaista rentoutta ei ehkä saisi uuden tuttavuuden kanssa? Uskon kyllä, että videolla on paljon myös autoa Harrya. En usko, että kovin monelta kuninkaalliselta kävisi yhtä luontevasti 😊

 3. Jostain olen lukenut, että James Corden olisi ollut Harryn ja Meghanin häissä ns. seremoniamestarina/juontajana, joten taitavat olla hyviä kavereita! Kiva nähdä rennompaa ja vapautuneempaa Harrya, vaikka vielä parempi olisi ollut Harryn carpool karaoke 😀 Michelle Obaman carpool karaoke oli muuten mahtava kanssa, kannattaa katsoa!

  • Se pieni räppäyritys toi vähän karaokefiilistä! 😄

   Ja siis mulla ei ole mitään Meghania vastaan, mutta jotenki virkistävää myös että tämä oli nyt selvästi Harryn esiintyminen. Toisen persoonasta saa musta enemmän irti, kun on vaan yksi ihminen kerrallaan välillä. 😊

 4. Hyvä esiintyminen ja kiva, että vastasi vaikeisiinkin kysymyksiin. Oman mielenterveyden menettäminen lehtien takia on jotain käsittämätöntä. Ei ole helppoa ollut, mutta nyt näytti levolliselta nyt.
  Kiitos, kun jaoit!

  • Harrylla on karismaa. Toivottavasti se pääsee jatkossakin esiin, vaikka uudet työkuviot eivät ehkä sisällä samanlaisia julkisia esiintymisiä ja yleisöä, kuin Britanniassa. Tämä esiintyminen on muuten ollut aika suosittu, viimeksi kun katsoin niin sillä oli jo 15 miljoonaa näyttökertaa.

Jätä kommentti