Uusia kuvia Luxemburgin suurherttuaperheestä

Luxemburgin hovi julkaisi elokuun lopussa uusia kuvia suurherttuaperheen kesätunnelmista. Ajattelin ensin laittaa nämä tulevaan uutiskatsaukseen, mutta kuvia on niin paljon, että ne ansaitsevat ihan oman postauksensa!

Kuvien oikeudet: Maison du Grand-Duc / Marion Dessard

Luxemburgin suurherttuaperhe kesällä 2021.

Suurherttua Henrillä ja suurherttuatar Maria Teresalla on viisi lasta ja viisi lastenlasta. Sukukokouksen ensikertalaisia ovat perintösuurherttua Guillaumen ja perintösuurherttuatar Stéphanien poika prinssi Charles, 1, sekä Guillaumen veljen prinssi Louis’n kihlattu Scarlett-Lauren Sirgue, 29.

Alla kuvassa suurherttuapari lastenlastensa kanssa.

Takarivi vasemmalta alkaen: prinssi Noah, prinssi Charles isoäidin sylissä, suurherttua Henri ja prinssi Gabriel. Eturivissä prinssi Liam ja prinsessa Amalia.
Perintösuurherttuapari 1-vuotiaan prinssi Charlesin kanssa.
Äiti ja poika ♥

Alla kuvassa prinssi Félix ja prinsessa Claire yhdessä lastensa prinsessa Amalian, 7, ja prinssi Liamin, 4, kanssa. Félix on suurherttuaparin toiseksi vanhin lapsi. Prinssipari on ollut naimisissa vuodesta 2013.

Prinssi Félix perheensä kanssa.

Prinssi Louis ja tämän kihlattu Scarlett-Lauren Sirgue poseerasivat kuvissa Louis’n poikien prinssi Gabrielin (vasemmalla) ja prinssi Noah’n kanssa. Gabriel on 15-vuotias, ja Noah täyttää myöhemmin syyskuussa 14 vuotta. Louis on suurherttuaparin kolmas poika ja keskimmäinen lapsi.

Prinssi Louis’n perhe.

Hovi julkaisi muutaman kuvan myös suurherttuaparista kahdestaan.

Kauniita kuvia, mutta minusta tasapuolisuuden nimissä olisi ollut reilua julkaista omat kuvat myös suurherttuaparin kahdesta nuorimmasta lapsesta, prinsessa Alexandrasta ja prinssi Sébastienista, vaikka he eivät perheellisiä vielä olekaan! Tai vaikka äiti ja tytär -kuva Maria Teresasta ja Alexandrasta. Noh, iloisia olemme näistäkin kuvista, tulipa taas monta kerralla! 😀

2 kommenttia artikkeliin ”Uusia kuvia Luxemburgin suurherttuaperheestä

 1. Ihana perhe ja ihania kuvia.
  Aurinkoinen perhe.
  Kiitos kivasta postauksesta.
  Mukava saada välillä muistakin tietoa ja kuvia kuin ns tavallisimmista kuninkaallisista perheistä.

  • Oli kyllä kiva, että julkaisivat näin paljon kuvia! 🙂

   Blogin fokus on väistämättä usein Pohjoismaissa ja Britanniassa, mutta yritän pitää tasapuolisesti myös näitä vähemmän tuttuja hoveja esillä. Moni muukin on sanonut, että on kiva lukea myös pienempien hovien kuulumisia.

Jätä kommentti