Tanskan prinssi Henrik siirretty kotiin viettämään viimeisiä hetkiään

Tanskan hovi ilmoitti iltapäivällä, että vakavasti sairas prinssi Henrik on siirretty sairaalasta Fredensborgin linnaan, jossa prinssi on toivonut saavansa viettää viimeiset hetkensä. Hovi ei ole kertonut sen tarkemmin prinssin kunnosta tai sairaudesta, mutta selväksi on käynyt, että kuolinuutisia tässä odotetaan.
Viime päivinä perheenjäsenet ovat käyneet edelleen vierailemassa, ja myös prinssin sisaruksia on matkustanut Tanskaan. Kuningatar Margareeta on perunut työtehtäviään tältä viikolta ja ensi viikon alusta. Kruununprinsessa Maryn ohjelmassa olisi perjantaina vierailu Liettuaan, mutta nähtäväksi jää, toteutuuko matka. Päivitän postausta, jos tulee uusia uutisia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s