Joulukalenterin 20. luukku

Joulukalenteri_logo

Luukku 20 – Ruotsin kruununprinsessa Victorian 18-vuotislahjatiara

Skandinavian prinsessat saavat perinteisesti 18-vuotislahjaksi ensimmäisen tiaransa, sillä täysi-ikäisyyden myötä portit tiaratilaisuuksiin aukeavat. Jos luulitte, että prinsessa Madeleinella kävi huono tuuri, niin katsokaapa mitä kruununprinsessa Victoria sai…

Embed from Getty Images

Tämä tiara on suoraan sanottuna säälittävä. Se on metallinen kaari, jossa on pieni rivi v-mallisia piikkejä, joiden päissä on pieniä timantteja ja safiireja. Monessa kuvassa tiara näyttää enemmän pelkältä metalliselta kaarelta, sillä piikit ja jalokivet ovat niin onnettomat ja hukkuvat helposti Victorian tummaan tukkaan. Tällä kertaa sain mielleyhtymän piikilliseen hiuspantaan. 😀 Tiarassa on nähtävillä leijumisongelmaa, ja lisäksi mua häiritsee ihan hirveästi, että samettiin kääritty runko näkyy niin selvästi.

Tiaroihin ei välttämättä ole laittaa tuosta noin vain jättisummia edes kuninkaallisissa perheissä, ja toisaalta perheen kokoelma on jo hyvin laaja. Silti! Jos maan kruununperijälle, ensimmäiselle tasa-arvoisen kruununperimyslain tuottamalle tulevalle kuningattarelle, hommataan tiara lahjaksi, niin kai siihen nyt olisi voinut vähän panostaa edes! Madeleinen tiara oli paljon parempi, ja se on jo paljon sanottu.

Embed from Getty Images

Onnekseen ja pelastuksekseen Victoria kuitenkin on juuri Ruotsista, joten tämä synttäritiara ei ole hänen ainoa vaihtoehtonsa, vaan kruununprinsessa siirtyi melko nopeasti testailemaan perheen yhteisen aarrekammion sisältöä. Tätä tiaraa ei ole nähty hänellä enää vuosikausiin, ja toivon hartaasti, että sitä ei anneta sitten aikanaan Estellelle lahjaksi.

Embed from Getty Images

10 kommenttia artikkeliin ”Joulukalenterin 20. luukku

 1. Tää tiara on kyllä juurikin säälittävä 😀 En tajua, miten on kruununprinsessalle annettu noin aneeminen tiara, jopa se Madden kyklooppi on tähän verrattuna kaunis… Todellakaan ei tätä Estellelle eikä yhtään kenellekään enää koskaan! Ihania jouluvideoita ja -kuvia muuten tullut Ruotsista nyt 🙂

  • Siis se Madeleinen sentään näyttää hyvältä joissain kuvissa, ja on ihan ok oikeanlaisen kampauksen kanssa. Tämä on vain surkea 😀

   Ihania joulukuvia on tosiaan tullut monesta paikkaa! En valitettavasti kerkeä koostamaan erillistä postausta tällä kertaa. Tulin juuri jouluksi Suomeen ja läppäri saa jäädä nyt hetkeksi syrjään. 🙂 Joulukalenteri tulee vielä normaalisti, samoin arvonnan tulos, ja vastailen kyllä kommentteihin!

   • Laitetaan tähän vielä vinkiksi kaikille lukijoille, että jouluaattona klo 18.30 yle fem-kanavalta tulee Ruotsin kuningasperheen vuosi 2019! Varmasti näkee myös uusintana/yle areenasta, jos aattoiltana ei ehdi katsomaan 🙂

    • Ihanaa! Kiitos muistutuksesta! Täytyy pistää digiboxille. Vuoden suosikkiohjelmia. 🙂 Sais tulla myös Norjasta ja Tanskasta (Norjasta joskus tullukin).

 2. On kyllä melko mitätön tiara. Tuossa kuvassa missä Vickanilla on punainen puku tiara näyttää kuitenkin ihan kivalta.

 3. Pelkään, että Victoria on juuri niin sentimentaalinen, että antaa tämän Estellelle 18-vuotislahjaksi. Ehkä Estelle sanoo, että älä edes kuvittele äippä… 😆

 4. Ehdin viimein tulla selailemaan joulukalenterin loppuun, onneksi tiarat ovat sellainen juttu mitä jaksaa ajatella joulun jälkeenkin. 🙂 Minusta tämä tiara on ihan ok. Ei mitään erityistä, mutta tiedättehän, ihan kiva noin niin kuin nuorelle prinsessalle. Tuossa kuvassa, missä Victorialla on punainen puku, tiara näyttää tosi kauniilta, niin kuin Pauliina jo ylempänä totesi. Onko Victorialla muuten nähty tuollaista kampausta kovin usein? Sopii hänelle tosi kauniisti, mutta jotenkin itsellä on sellainen tunne, että kovin usein hän käyttää sellaista aika tiukkaa nutturaa.

  • Victoria on tunnettu tiukasta nutturastaan, siis kuninkaallisten tyyliä seuraavat toivovat jatkuvasti vähän löysempiä kampauksia hänelle 😄 Huonolla menestyksellä tosin!

Jätä kommentti