Ja arvonnan voittaja on…

Jouluarvonta on nyt päättynyt ja onnetar on puhunut! Lämmin kiitos kaikille osallistujille, oli ihan mahtavaa lukea teidän kommentteja ja tarinoita kuninkaallisharrastuksen ympärille syntyneistä muistoista ja koko harrastuksen alkamisesta. <3 Osallistujia oli monta, mutta palkintoja valitettavasti vain yksi. Angela Kellyn uutuuskirjan The Other Side of the Coin; The Queen, The Dresser and The Wardrobe voitti tällä kertaa Niina S. Paljon onnea Niina, tarkistathan sähköpostisi!

Kommentteja lukiessa vahvistui se käsitys, että me tavalliset ihmiset myötäelämme kuninkaallisten suuret hetket ainutlaatuisella tavalla. Uskallan väittää, että ihan erilailla kuin tavallisten julkisuuden henkilöiden kohdalla. On vuodatettu kyyneleitä kotisohvilla, järjestetty kuninkaallisia hääkatsomoita ystävien kanssa (ja jopa kesken perhejuhlien :D) ja kerätty leikekirjaa. Monarkia todella elää ja hengittää kuninkaallisten suurista perhejuhlista. Toisilla teistä kiinnostus on herännyt aika tuoreeltaan, kun taas toiset ovat perineet sen omilta vanhemmiltaan tai isovanhemmiltaan. Kuluneelta vuosikymmeneltä oli jäänyt mieleen paljon asioita, mutta yksi asia oli vahvasti edustettuna yli muiden: nyt jo lähes 10 vuoden takaiset kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin häät muistuivat mieleen erityisinä.

Vielä kerran kiitos siis kaikille osallistuneille ja erityiskiitos myös kaikille joulukalenterin aktiivisille keskustelijoille! Tämä on ollut hurjan hauska projekti, ja harmittaa oikein, että se loppuukin näin nopeasti. Lähitulevaisuuden blogiohjelmasta vielä sen verran,  että kuten Facebookissa jo kerroin, olen nyt joululomalla Suomen-reissuni ajan. Vastailen kommentteihin, ja kalenterin viimeiset luukut ilmestyvät normaalisti. Vuodenvaihteen jälkeen tulee taas vuosikooste viime vuonna aloitetun kuninkaallisen gaalan tapaan, ja ehdotuksia otetaan vastaan tyyli-kategoriaan! Saa siis ehdottaa vuoden parhaita iltalookeja (tiaroilla ja ilman), arkiasua, hääpukua, hattua ja tiaraa.

Muuten toivotan kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä hyvää uutta vuotta 2020! Alla oleva kuva on muuten Pietarista, joulukuusen taustalla näkyy tietysti Talvipalatsi. 🙂

wp-1576965379979.jpg

Kuva: Timanttisalonki

4 kommenttia artikkeliin ”Ja arvonnan voittaja on…

  1. Tämä oli kyllä ihana jouluyllätys 😍 Ihanaa joulua kaikille kuninkaallisharrastajille!

  2. Yksi vuoden mieleenpainuvimpia juhlalookeja oli tämä Victorian, osoitus siitä että kyllä hän osaa edelleen olla upea! Ja plussaa puvun uudelleen käyttämisestä: https://www.instagram.com/p/B4z5MviH-6r/?igshid=1bddf2w8k66dm
    Arkiasuista tulee ensimmäisenä mieleen Catherine, jolla on viimeaikoina nähty freesejä ja nuorekkaita asuja, vaihtelua takkimekkoihin!
    https://www.instagram.com/p/Bu6lbgFldjo/?igshid=15s9st1tkc8a0
    https://www.instagram.com/p/BxrZKR8ILIz/?igshid=1cvduv059wna8
    Ja erikoismaininnan tyylikkyydestä ansaitsee kyllä mielestäni ehdottomasti William! 😀 https://www.instagram.com/p/B3pbu26Fs78/?igshid=91piuiansoix

Jätä kommentti