Kuninkaalliset hääpuvut -kuvakooste

Edellisestä hääpukupostauksesta onkin vierähtänyt jo pitkä tovi! Viime kerralla kävin läpi hääpukuja Ruotsin, Monacon ja Britannian kuninkaallisista perheistä. Sen lisäksi tammikuussa kävin Tukholman hääpukunäyttelyssä katsomassa Ruotsin kuninkaallisten naisten pukuja paikan päällä.
Tämä postaus on vähän erilainen, ja sisältää kokoelmakuvan kuninkaallisista hääpuvuista 1930-luvulta viime vuosiin. Grafiikan tarjosi minulle käyttöön Katoni-verkkopalvelu. Katoni on sivusto, joka kokoaa yhteen muotialan verkkokauppoja. Katonin avulla verkko-ostoksilla voi tutustua useamman liikkeen valikoimiin yhdellä sivustolla. Itse ostos tehdään kunkin verkkokaupan omilla sivuilla, mutta tuotteiden vertailu on helppoa yhdellä sivustolla. Katoni on tanskalainen sivusto, jonka suomenkielinen toiminta alkoi aiemmin tänä vuonna.
Katonin sivuilla on myös blogi, jonka aiheita ovat mm. muoti, design ja elämykset. Blogissa julkaistiin taannoin postaus kuninkaallisista hääpuvuista kautta aikojen, ja postaus sisälsi tämän infografiikan hääpuvuista. Katonin blogista otettiin yhteyttä ja tarjottiin mahdollisuutta lainata grafiikkaa tänne, ja nyt julkaisen sen täällä teidän lukijoiden iloksi. Grafiikka on upea, kannattaa käydä muutenkin tutustumassa Katonin sivustoon. Kiitos Marjoannikalle yhteydenotosta! Huom. yhteistyö ei ole kaupallinen eikä tuo minulle taloudellista hyötyä.
brudekjole_i
Kuten sanoin, grafiikka on upea ja siinä on muutama sellainenkin puku, joita harvemmin hehkutetaan lehtien palstoilla, kuten kuningatar Ingridin, Margareetan, Sonjan, Mathilden ja Fabiolan sekä prinsessa Märtha Louisen. Itse asiassa nuo kyseiset puvut minun piti itsekin googlata, sillä niitä ei tosiaan nosteta niin säännöllisesti esiin kuin monia muita kokoelman pukuja. Jokaisen kuvan kohdalla on puvun kantajan nimi, maa, vuosiluku ja puvun suunnittelijan nimi.
Tämän kokoelmakuvan lisäksi en käy yksityiskohtaisesti läpi muita pukuja tässä, sen sijaan laitan hyvänmielen fiilistelyä varten muutaman hääkuvan kuninkaallisista pareista. 🙂
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Jätä kommentti